Vissza a
mintaoldalakhoz

Ismerje meg cégünket!

Rólunk

Építőipari cégünk 2005 óta működik eredményesen. Napjainkban egyre jelentősebb szerepet töltünk be a hazai generálkivitelezési piacon, illetve a hazai és nemzetközi szállítmányozó, fuvarozó szolgáltatási szektorban. Szakértelmünket és megbízhatóságunkat különböző projektek során bizonyítottuk: elégedett megrendelőink között vállalatok, állami intézmények, önkormányzatok, ill. egyházak és magánszemélyek találhatóak.

Jövőkép

Meggyőződésünk, hogy sikerünk titka minden teljesített projekt során ugyanaz: partnereink választását, bizalmát magas színvonalú és gyors munkavégzéssel szolgáljuk meg.

Így a jövőben is arra fogunk törekedni, hogy minden megrendelőnk olyan szolgáltatásban részesüljön, ahol a kivitelezés problémamentesen, meglepően gondtalanul és gyorsan valósul meg. A ránk bízott feladatok kivitelezése érdekében, továbbra is, minden projekt során magasan kvalifikált, tapasztalt szakember-gárdánkkal és megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Tehát mi a sikereink titka?

 

  • Magas szakmai színvonalú, gyors és rugalmas munkavégzés
  • Megbízható szakmai tapasztalat
  • Vállalt határidők tartása

Kérem, a közeljövőben forduljon hozzánk bizalommal vagy ajánljon bennünket, amennyiben az építőipari feladatok minőségi és gyors megoldása a cél!

Referenciák

Melyekre büszkék lehetünk

A tatabányai Tulipános-ház felújítása

Tatabánya, Népház u. 7, 2800

Irányi utcai épület felújítása

Budapest V. kerület, Irányi utca 17

Kérem, a közeljövőben forduljon hozzánk bizalommal vagy ajánljon bennünket, amennyiben az építőipari feladatok minőségi és gyors megoldása a cél!

Adatvédelmi Nyilatkozat